Gegollaj: LDK-ja do të investoj për ndërtimin e sallave dhe terreneve sportive në fshatrat e Hasit

0
349

Kandidati i LDK-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit, Kemajl Gegollaj, është zotuar se do ta ngrit zërin në këtë institucion që të ndërtohen salla e terrene sportive në rajonin e Hasit.

Gegollaj ka thënë se këto investime do të bëhen nën qeverisjen e LDK-së.

Postimi i plotë:

Aq shumë kemi sportistë të mirë, saqë në kushte normale do të kishim bërë edhe gara kombëtare!
Këto fotografi janë udhëzimi më i mirë që unë si Kuvendar i ardhshëm t’a ngris zërin për rregullimin e fushave Sportive në përgjithësi.
Kabash i Hasit

Leave a Reply