Stilime të lehta flokësh që mund t’i realizoni në shtëpi

0
23

Tani që keni zgjedhur manikyrin e duhur, ka ardhur koha të vendosni se cilin stilim flokësh do të provoni, edhe pse vera mund të duket pak më ndryshe këtë vit.

Gjatë verës duhet të keni kujdes me stilimin e flokëve të cilin zgjidhni për shkak të nxehtësisë e cila mund të çojë deri te djersitja.

Shpesh mund të harxhoni shumë para në sallonet e bukurisë për një stilim ose të harxhoni shumë kohë nga përditshmëria juaj duke bërë një stilim më ekstrem në shtëpi dhe në fund të mbeteni të zhgënjyera për shkak se ato lehtë dëmtohen nga djersitja si shkak i motit të nxehtë.

Shpesh mund të harxhoni shumë para në sallonet e bukurisë për një stilim ose të harxhoni shumë kohë nga përditshmëria juaj duke bërë një stilim më ekstrem në shtëpi dhe në fund të mbeteni të zhgënjyera për shkak se ato lehtë dëmtohen nga djersitja si shkak i motit të nxehtë.

Rekomandimi i ekspertëve? Një stilim që jo vetëm duket mirë dhe veror, por shërben edhe për qëllimin e mbajtjes së flokëve tuaj larg nga balli, qafa dhe fytyra juaj.

Nëse ju duhet ndihmë në përzgjedhjen e stilimit të duhur, mund të inspiroheni nga modelet më poshtë:

/Telegrafi/

Leave a Reply