Këshilla për një lëkurë të përsosur

0
361

Lëkura e bukur është çelësi për makijazhe mahnitëse.

Disa vajza zgjedhin produktet më të shtrenjta dhe më të njohura kozmetike, i ndjekin trendet e blogerëve, dhe provojnë produkte të reja.

Por, fatkeqësisht, rezultatet shpeshherë nuk janë edhe aq të mira.

Ja disa këshilla të cilat jua bëjnë lëkurën të duket e përsosur me pak përpjekje:

Pastrojeni dhe ushqejeni siç duhet lëkurën

Gjëja më e rëndësishme që duhet të bëni për t’u kujdesur për lëkurën dhe për ta bërë të duket e shëndetshme dhe e bukur, është ta ndiqni një stil të shëndetshëm të jetesës, të hani ushqime të pasura me vitamina e minerale, dhe t’i zgjidhni produktet kozmetike në bazë të llojit të lëkurës që keni.

Bëjeni të bukur çdo pjesë të lëkurës

Përdorni produkte me ngjyra të ndryshme makijazhi për t’i fshehur të metat tuaja. Makijazhet me ngjyrë të gjelbër i fshehin pikat e kuqe apo aknet.

Leave a Reply