Sikletet e verës: Modele të thjeshta flokësh për ditët e nxehta

0
57

Në listën e gjërave të sikletshme gjatë verës, shtojmë edhe flokët e bezdisshëm që sikur të mos mjaftonte vapa që shkaktojnë, nuk rrinë mirë për shkak të djersitjes

Ndaj modelet në vijim ju vijnë në ndihmë:

Topuz i thjeshtë

Flokë të kapur topuz në formë të çrregullt, shoqëruar me kapele

Flokë të ndarë në mes dhe të kapur bisht/topuz në fund. Përdorni pak llak ose xhel për të krijuar një pamje më të rregullt

Lëshoni disa fije floku në pjesën e balukeve

Të kapur gjysmë-bisht

Gërsheta + topuz

Flokë të lagur të hedhur pas veshit (mund të përdorni llak ose pak xhel për flokët)

Aksesorë

Leave a Reply