Pijeni 1 orë para se të flini. Djeg të gjitha yndyrat nga stomaku juaj,...

Barnat natyrale janë shumë më efektive sesa ato klasike dhe mund të shërojnë edhe sëmundjet më të rënda si kanceri.

5 ngjyrat e flokëve që do i shihni kudo në 2019-ën

A ka mënyrë më të mirë për të nisur 2019-ën sesa me një ngjyrë të re flokësh? Më poshtë ju njohim me...

Pse disa femra kanë qime në mjekër? Shenjat paralajmëruese të cilat nuk duhet t’i...

Gratë shpenzojnë një kohë të parashikuar prej 104 orësh në javë për kujdesin ndaj fytyrës. 2 nga 3 femrat e intervistuara pohojnë...

Mielli i misrit ushqen fytyrën e lodhur

Në dukjen e mirë të fytyrës ndikojnë shumë faktorë, e më e rëndësishmja është ta ushqeni dhe të kujdeseni për të. Shkaku...

Ja stilet më të mira të flokëve gjatë ditëve me borë

Me ndërrimin e stinëve, sikur ndërrojnë edhe flokët. Për këtë shkak, gjatë ditëve me dëborë duhet një kujdes dhe mirëmbajtje e veçantë...

Rregulla të thjeshta që të dukeni bukur pa grim

Pamja natyrale gjithmonë është në trend. Sot shumë vajza shpenzojnë kohë duke u përpjekur për të vënë grim në...

5 mënyrat për të parandaluar rënien e gjoksit

Një nga gjërat për të cilat femrat kujdesen më së shumti janë gjinjtë që sigurisht duan mjaft punë për të qëndruar gjithmonë...

Njihuni me 4 gabimet më të zakonshme gjatë makiazhit

Mos aplikoni kurrë fondatinën në lëkurë të thatë: Shumë gra bëjnë gabim kur aplikojnë fondatinën në lëkurë plotësisht të thatë. Hapi i...

Mënyrat natyrale për të pasur vetulla më të trasha

Nëse dëshironi të keni vetulla të trasha, duhet përdorur trajtime, përfshirë ushqimet e caktuara që nga brenda forcojnë rritjen e tyre. Vetullat...

Përzieni sodë buke me ujë, do të MREKULLOHENI çfarë i bën flokëve

Soda e bukës, ose bikarbonat natriumi, është një produkt i zakonshëm që mund të gjendet në pothuajse të gjitha kuzhinat. Është shumë...