Jo rrudhat dhe thinjat, këto janë 7 shenjat që tregojnë moshën e vërtetë të...

Jo vetëm rrudhat, flokët gri, duart dhe qafa zbulojnë moshën e vërtetë të një personi. Ka shumë shenja të tjera të plakjes...

Stilime flokësh që tregojnë se prerja ‘bob e gjatë’ duket fantastike

Një nga modelet më të neglizhuara të flokëve janë flokët me gjatësi të mesme. Por, tani kjo duket se...

Tri mënyra të lehta për të shëruar rënien e flokëve

Luftoni me rënien e flokëve? “Stresi shpejton prodhimin e DHT, një hormon që dëmton gjëndrat e flokëve”, thotë Anna Cabeca.

Jo rrudhat dhe thinjat, këto janë 7 shenjat që tregojnë moshën e vërtetë

Jo vetëm rrudhat, flokët gri, duart dhe qafa zbulojnë moshën e vërtetë të një personi. Ka shumë shenja të tjera të plakjes...

Kujdesi për flokun gjatë vjeshtës – Parandaloni rënien dhe dëmtimet

Vjeshta është stina ku flokët ndikohen më shumë. Ato fillojnë bien e dobësohen e kjo për një mori arsyesh.

Vetëm 8 për qind e femrave ndjehen se janë rrugës së duhur drejt suksesit

Sipas një anketimi të ri me 1,000 gra, 92 për qind e tyre kanë deklaruar se nuk janë duke e vendosur në...

Claudia Schiffer rrëfen sekretin e dukjes rinore

Ish-supermodelja gjermane, Claudia Schiffer, në muajin gusht ka mbushur 50 vjet. Përkundër moshës së saj, ajo ka një ten...

Një herë në muaj duhet patjetër të bëni pushim nga grimi

Nëse jeni mësuar të përdorni tualet gjithë kohës dhe keni frikë se po mos ta përdorni fytyra juaj nuk do të duket...

E mban telefonin poshtë jastëkut gjatë natës? Këtë duhet ta lexosh patjetër

Pjesa më e madhe e njerëzve janë mësuar tashmë ta mbajnë në shtrat ose poshtë jastëkut telefonin celular. Kjo jo vetëm si...

Trajtimi me portokall që largon të gjitha shenjat nga fytyra

Kur ekspozimi i lëkurës me diellin dhe faktorët e jashtëm është i madh edhe kujdesi për të duhet të jetë i tillë.