Shkoi me urgjencë në spital, mjekët nuk u besojnë syve nga ajo që i gjetën brenda veshit

0

Një 31-vjeçar u dërgua me urgjencë në spital pas shqetësimeve të rënda që kishte me dëgjimin.

Pasi e kontrolluan, mjekët dolën në përfundimin se ai kishte një infeksion të rëndë në tru dhe në kanalin e veshit.

Ndërkohë që gjendja e tij përkeqësohej, për çudinë e tyre, mjekët zbuluan se brenda veshit të tij kishte mbetur pambuk nga kunjat që kishte përdorur për të pastruar veshin.

Nuk dihet ende se sa kohë kishte pambuku që ndodhej në veshin e tij, por pacienti kishte 5 vite që vuante nga humbja e dëgjimit në atë krah.