Nëna kafshon qenin që të shpëtojë vajzën dy vjeçare

0

Dy vjeçarja, Mackenzi Plass nga Teksasi ka qenë rrugës drejt shërimit, pas shumë operacioneve në fytyrën e saj, kur kjo histori është publikuar në youtube.

Ajo u sul.mua në mars të vitit të kaluar, ndërkaq nëna e saj kaf.shoi veshin e qenit,

Nëna 33 vjeçare ishte me vajzën Mackenzi duke u kujdesur për qenin e një mikeje në shtëpi, kur ai iu afrua vajzës së vogël.

Ai filloi të nuhasë erën e saj, dhe më pas iu s.ul për ta kaf.shuar.

Duke u munduar ta largojë qenin me dorë, ai ia kaf.shoi njërën dorë dhe ia mbante ndër dhëmbë, dhe ndërkaq që dora i gja.koste shumë, nëna u përkul më shumë dhe ka.fshoi veshin e qenit, duke ia hequr të gjithin.

Gjatë asaj kohe, ajo thirri policinë, të cilët erdhën dhe e pla.gosën qenin, ndërkaq nëna dhe e bija iu nënshtruan operacioneve për t’u rikuperuar.