Tejeci: Pritje e ngrohtë e mbështetje e madhe, po vie nga të gjitha takimet që po i zhvilloj këtyre ditëve

0
395

Ishte kënaqësi të bisedoj rreth programit tonë qeverisës, me tregtarët që shfrytëzojnë hapësirat e tregut Qylanin, kështu ka deklaruar Afrim Tejeci, kandidat i AKR-së për kryetar të Prizrenit.

Tejeci ka thënë se në terren po marrin mbështetje të madhe.

Postimi i plotë:

Ishte kënaqësi të bisedoj rreth programit tonë qeverisës, me tregtarët që shfrytëzojnë hapësirat e tregut Qylanin .
Pritje e ngrohtë e mbështetje e madhe, po vie nga të gjitha takimet që po i zhvilloj këtyre ditëve.
Këtë mbështetje të qytetarëve po e ndjejmë me modesti u jemi mirënjohës pa fund, për besimin që po tregojnë për programin tonë dhe për platformën gjithëpërfshirëse të AKR -së i cili është për zhvillim ekonomikë.
Ftojm të na bashkohen rreth programit për ndryshim pozitiv, për të mirën e përgjithshme.

AKR 149

Leave a Reply