“Teatër!”/Monika Lubonja plas bombën: Hyrja e Borës në shtëpi ishte e planifikuar

0
613

Monika Lubonja, banorja e Big Brother VIP, ka biseduar me Filloreta raçin, Fifin siç e njeh publiku, dhe kanë diskutuar raportine  Donaldit me Semin. Monika thotë se të dy kanë hyrë brenda me një qëllim dhe në mes është Bora.

Një javë para se të ndodhte takimi i këtyre romantik filloi ta hidhte si me spond ky. Jo po thuhet jashtë që Semi me Donaldin… është një skenar i tërë i shtjelluar që para se të futeshin”, thotë ajo.

Monika thotë se ardhja e tyre bashkë në Big Brother është e planifikuar se Semi nuk është as ndonjë vip sipas saj.

“Më fal, sa këngë ka kënduar Semi? Sa këngë ka Semi në repertorine  saj si këngëtare? Po të ketë Semi 5 këngë sa kam unë gishtrinjtë e dorës, une e pres kokën“, thotë Monika.

Ajo këmbëngul se Semin e kanë futur bashkë me Donaldin. Monika thotë se ëdhë pse tha vazhdimisht se nuk donte t’i kthehej gjërave të vjetra, takimi sërish ndodhi.

“Ai vetë tha jo, s’dua t’i kthehem gjërave të vjera. Op, u bë teatri. Ajo orë e minutë thotë Bora. Tek spektatori andej godet ndryshe, tek ai që voton

Fifi nuk  e kundërshton por vetëm qesh.

Leave a Reply