Sekreti i grave indiane…pse duhet të flini me flokët e kapura gërsheta

0
334

Gratë indiane kanë flokë të gjatë, me shkëlqim dhe jashtëzakonisht të bukur, dhe kujdesi për to është thellësisht i ngulitur në kulturën e tyre. Ka shumë sekrete bukurie që nënat dhe gjyshet indiane i kanë përcjellë brezave, dhe njëra prej tyre është t’i gërshetoni flokët çdo natë para se të shkoni në shtrat.

Në kulturën indiane besohet se kur femrat flenë me flokë të lëshuara, ato janë më të ekspozuara ndaj energjive negative. Në realitet, sipas tyre, t’i bësh flokët gërsheta para gjumit mund t’ju ndihmojë që flokët të duken më të shndritshëm dhe voluminoz, madje edhe të parandalojnë dëmtimet.

Ndihmon për të parandaluar dëmtimin e majave

Flokët tuaj do të duken më të shkëlqyeshëm

E bën më të lehtë të krihni flokët

Mund të ndihmojë që flokët tuaj të rriten më shpejt.

Leave a Reply