PLAS sherri për këpucët / Antonela-Monikës: Mi shkele, bëjnë 800 euro

0
127

Antonela Berisha dhe Monika Lubonja janë përfshirë në një debat pas spektaklit të mbrëmjes së djeshme. Teksa ndodheshin në tualet, Monika shtyu me këmbë këpucët e Antonelës që ndodheshin në tokë, por ky veprim nuk i ka pëlqyer aspak Antonelës. Ajo i është kthyer Monikës duke i thënë të ketë kujdes pasi ato këpucë kushtojnë 800 euro dhe nuk mund të shtyhen me këmbë.

Biseda mes tyre:

Antonela: Monikë më fal bëjnë 800 euro këto këpucë që po i shkel me këmbë.

Monika: Nuk i shkela, i shtyva

Antonela: Si nuk i shkele, hapu një sekondë, ça është kjo punë kështu të shkelën gjërat e të tjerëve

Monika: I shtyva

Antonela: Me këmbë?

Monika: Po

Einxhel: Hë se nuk ta bëri me qëllim

Antonela: E kuptova, por po e them se më dha bezdi. Se duhet vetëm me mbyllë gojën ose me dal nga shtëpia me qenë në rregull

Monika: Më fal, nuk ka problem, më fal shumë.

Leave a Reply