“Kuzhina Jonë” hapet nesër në ora 12:00 në “ABI Çarshia”

0
329

Ushqimet tradicionale nuk do të mungojnë në ambientet e bukura në “ABI Çarshia”.

“Kuzhina Jonë” është restauranti më i ri që pritet të hapet nesër në ora 12:00, duke ofruar ushqime nga më të ndryshmet tradicionale.
Shije që nuk do të mund t’i rezistoni, kombinime të pa provuara më parë, ushqime që kanë munguar në multi kompleksin “ABI Çarshia”.

Ushqime që hahen me lugë, duke filluar nga gullashi, pasuli, pire, sarme, lakra me mish, musak, lloje të ndryshme të supës, paqë, gjyveç dhe të gjitha ushqimet tjera tradicionale.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Mund të jetë një imazh i ambiente të brendshme
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Leave a Reply