Testime masive kundër COVID-19 në QKMF e në shumë QMF të Prizrenit

0
99
Foto: Ilustrim

QKMF-ja në Prizren është duke vazhduar me ritëm të lartë me testime masive për COVID-19.

Deri më tani testimet janë duke u bërë në QKMF dhe në disa QMF, e poashtu pritet të filloj edhe në QMF-në në Lakuriq, në QMF-në “11 Marsi” dhe në QMF-në “Jeta e Re”.

Lajmin për fillimin e testimit për COVID-19 në këto qendra e ka dhënë drejtori i QKMF-së, Xhevat Elezkurtaj, ndërsa ka njoftuar se është duke vazhduar edhe vaksinimi kundër këtij virusi.

“•Testime masive per covid 19•
QKMF -Prizren vazhdonë me testime me Test SARS CoV Ag Rapid Test në 12 QMF në qytet dhe fshatra.Testimet behen në :
QKMF
QMF 1,
QMF Bajram Curr
QMF Tusus
QMF Korill
QMF Lakuriq(së shpejti)
QMF Gjonaj
QMF Reqan
QMF Zhur
QMF Korishe
QMF 11 Marsi(se shpejti)
QMF Jeta e Re(se shpejt)
Krahas Testimeve në QKMF po vazhdonë edhe vaksinimi kundër Covid 19″, ka thënë Elezkurtaj./04 Online

Leave a Reply