Shërbimet e dezinfektimit, dezinsektimit dhe deratizimit në QKUK i besohen kompanisë “Eko Pastrimi” nga Suhareka

0
74

Në QKUK ka filluar procesi i dezinfektimit, dezinsektimit dhe deratizimit.

Ky projekt që bazohet në ligjin për parandalimin dhe luftimin e sëmundjeve ngjitëse mbikqyret drejtpërdrejt nga Qendra Klinike Universitare e Kosovës.

“Eko Pastrimi” është kompania nga Suhareka e cila e ka fituar tenderin me kontratë një vjeçare për t’i kryer shërbimet e dezinfektimit, dezinsektimit dhe deratizimit.

Si rrjedhojë, ekipet e kësaj kompanie që po e realizojnë këtë projekt, janë shpërndarë në pothuajse të gjitha spitalet brenda QKUK-së, të cilët me pajisje të avancuara dhe sipas standarteve evropiane janë duke i kryer shërbimet e kontraktuara.

Ky projekt pritet të ndihmoj edhe në luftimin dhe parandalimin e përhapjes të COVID-19./04 Online

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Leave a Reply