Për një ditë 14 lindje në Prizren, 4 meshkuj e 10 femra

0
69

Në Spitalin e Prizrenit gjatë 24 të fundit janë realizuar 14 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur katër meshkuj dhe dhjetë femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit per daten 16.07.2020 vijon:
Lindje 14
S.c 3
Mashkuj 4
Femra 10

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply