Për një ditë 12 lindje në Prizren

0
190

Në Spitalin e Prizrenit gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 12 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur 6 meshkuj dhe 6 femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit per daten 10.08.2020 vijon:
Lindje 12
S.c 4
Mashkuj 6
Femra 6

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply