Për dy ditë 15 lindje në Prizren

0
58

Në Spitalin e Prizrenit gjatë dy ditëve të fundit janë realizuar 15 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur 5 meshkuj dhe 10 femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit vijon:
26.08.2020
Lindje 7
S.c 2
Mashkuj 3
Femer 4

27.08.2020
Lindje 8
S.c 1
Mashkuj 2
Femer 6

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply