Nesër në Prizren fillon dhënia e dozës së dytë të vaksinës kundër COVID-19

0
38

Drejtori i QKMF-së në Prizren, Xhevat Elezkurtaj, përmes një njoftimi në rrjetin social facebook, ka ftuar qytetarët e komunës së Prizrenit, të cilët e kanë marrë dozën e parë të vaksinës kundër COVID-19 AstraZeneca me datën 02.04.2021 dhe Pfizer me datën 14.05.2021, që nesër, e premte 11 qershor 2021, të paraqiten në sallën sportive “Sezai Suroi” Prizren, për marrjen e dozës së dytë.

Orari i punës 07:00-19:00, ka njoftuar drejtori Elezkurtaj.

Leave a Reply