66 aksidente dhe 951 gjoba të shqiptuara për 24 orë

0
89
Sipas raportit 24 orësh të Policisë së Kosovës, në vendin tonë kanë ndodhur gjithsej 66 aksidente në trafikun rrugor, 24 nga to me të lënduar.

Për të gjithë ata që kanë thyer rregullat e komunikacionit, policia ka shqiptar 951 gjoba.

Ndërsa, për vepra të ndryshme penale, janë arrestuar 26 persona si të dyshuar, ku 15 nga ta janë dërguar në mbajtje deri në një vendim tjetër të organeve të drejtësisë.

Leave a Reply