Virusi i ndau për 102 ditë/ Takimi mes puthjesh e përqafimesh i këtij çifti të moshuarish ka emocionuar një botë të tërë

0
137

Dashuria merr një formë më të gjerë në këtë situatë kaotike që ndodhemi si pasojë e koronavirusit, ku njerëzit për të frenuar përhapjen e virusit rezervohen të takojnë njerëzit e dashur.

Për këtë çift të moshuarish ka qenë një “torturë” e vërtetë qëndrimi 102 ditë larg si pasojë e pandemisë. E kur janë takuar, ata nuk kanë ngurruar t’i dhurojnë një përqafim të ngrohtë dhe një puthje të “zjarrtë” njëri-tjetrit.

Natyrisht ata kanë respektuar dhe masat e distancimit social, e puthjen e dhuruan përmes një qeseje plastike.

Kjo foto do ua zbukuroj mbrëmjen.

Leave a Reply