Konfiskohen mbi 10 mijë euro të falsifikuara në Prizren

0
1961

Njësitë policore kanë kryer urdhër kontroll në gjashtë lokacione të ndryshme në Prizren, ku gjatë kontrollit janë sekuestruar: 9,930 euro, 380 CHF, 272 € para metalike 7 telefona, një pistoletë 90 fishekë, një shufër metalike, një elektroshok dhe dy boksa të hekurit.

Sipas raportit të Policisë së Kosovës lidhur me rastin janë intervistuar shtatë të dyshuar meshkuj kosovarë dhe me vendim të prokurorit pas intervistimit janë liruar në procedurë të rregullt.

“Prizren 2021-2022. Njësitë policore kanë kryer urdhër kontroll në gjashtë lokacione të ndryshme, gjatë kontrollit janë sekuestruar: 9,930 (nëntë mi e nëntëqind e tridhjetë) €, 380 (treqind e tetëdhjetë) CHF, 272 (dyqind e shtatëdhjetë e dy) € para metalike 7 (shtatë) telefona, një pistoletë 90 (nëntëdhjetë) fishekë, një shufër metalike, një elektroshok dhe dy boksa të hekurit.

Lidhur me rastin janë intervistuar 7 (shtatë) të dyshuar meshkuj kosovarë dhe me vendim të prokurorit pas intervistimit janë liruar në procedurë të rregullt”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply