Pesë mënyra për të krijuar një deodorant në kushte shtëpie

Edhe pse pasojat e përdorimit të deodorantëve nuk janë përcaktuar ende, ka njerëz që preferojnë të kërkojnë më shumë alternativa natyrale për...

Piktori nga Suhareka, realizon një profil të veçantë të Angela Merkelit (FOTO)

Ky punim do të dorzohet në Ambasadën e Gjermanisë në Prishtinë, në shenjë respekti për figurën e shquar, Angela Merkel.

Ushqimet që ju duhen për një mendje të mprehtë e pa stres

Emocionet tona shpesh na nxisin të zgjedhim ushqim jo të shëndetshëm. Siç mund ta keni vënë re, kur jeni...

Njihuni me tri rregullat që ndihmojnë për të disiplinuar fëmijët

Nuk është detyrë e lehtë të disiplinoni fëmijën tuaj. Sepse kjo varet shumë edhe nga natyra e fëmijës. Sidoqoftë,...

Pesë këshilla si ta ndryshoni jetën tuaj, gjithmonë për mirë

Si ta ndryshoni jetën tuaj? Mënyra më e mirë për të arritur qëllimet tuaja dhe për të sjellë ndryshim të vërtetë në...

Si t’i ktheni në gjendje normale rrobat e zvogëluara nga larja në lavatriçe

Besojmë se ju ka ndodhur të paktën një herë që ndonjë prej rrobave tuaja të preferuara të jetë zvogëluar jashtëzakonisht shumë nga...

Planet pas karantinës! Veprimi i parë që do donin njerëzit të bënin

Një ditë kjo situatë do të përfundojë dhe ne do t’i rikthehemi normalitetit. Po cila është gjëja e parë...

Më pak se 5 minuta: Kështu mund të bëni një maskë në kushte shtëpie...

Për më pak se 5 minuta ju mund të bëni një maskë kundër koronavirus në kushte shtëpie, shkruan Gazeta Metro.

Rakia bën dëm! Thirrja e ekspertëve: Mos konsumoni alkool gjatë izolimit!

Vetëizolimi në banesa ka sjellë probleme të gjithë vendet e prekura nga koronavirusi, COVID-19. Përveç problemeve ekonomike, një dëm...

Sa ujë duhet të pijë një grua shtatzënë?

Atëherë kur nuk e prisni mund të ndjehet sikur këshillat për gratë shtatzëna nuk mbarojnë kurrë! Ha këto ushqime! Shmang këto ushqime!...