Afrim Tejeci zgjedhet kryetar i AKR-së në Prizren

0
248

Dega e AKR-së në Prizren sot ka mbajtur kuvendin e saj zgjedhor.

Afrim Tejeci është zgjedhur kryetar i kësaj dege, derisa Suada Hallaqi dhe Ilir Hajdari janë zgjedhur në pozitën e nënkryetarit, kurse Afërdita Spahiu është zgjedhur sekretare e degës së AKR-së në këtë qytet.

Njoftimi i plotë i AKR-së në Prizren:

Sot ne nje atmosfere sa zgjedhore, aq edhe festive, u mbajt Kuvendi Zgjedhor i deges se Aleances Kosova e Re ne Prizren.
Pas debateve të frytshme ,u zgjodh udheheqesia e re .
Kryetar i degës së AKR-së në Prizren ,njëzëri u zgjodh z AFRIM TEJECI .Nëkryetar:Suada Hallaqi dhe Ilir Hajdari sekretar Afërdita Spahiu .
Aktivitetet e Deges se AKR-es ne Prizren keta dy muajt e fundit kane qene te perqendruara ne zgjedhjet e rregullta partiake konforme Statutit neper Nendege, duke arritur rrumbullaksimin e ketyre akriviteteve me thirrjen e ketij kuvendi zgjedhor te deges.
Kuvendin e pershendeti me nje fjale rasti Zevendes Presidenti dhe Sekretar i Pergjithshem, Z. Vesel Makolli.

Leave a Reply