Afrim Tejeci viziton Shoqatën Zejtare të Afaristëve

0
312

U zotuam se me forca të përbashkëta do tiu përgjigjemi nevojave të zejtarëve dhe afaristëve me qëllim të zbutjes së papunësisë dhe krijimit të mirëqenies, kështu ka deklaruar Afrim Tejeci, kandidat i AKR-së për kryetar të Prizrenit.

Tejeci është zotuar se me ardhjen e tij në krye të Prizrenit do ta mbështesë këtë komunitet të biznesit.

Njoftimi i plotë i AKR-së:

Sot,patëm nderin dhe kënaqësin të vizitojm Shoqatën Zejtare Afaristëve .Në një atmosferë të ngrohtë dhe shumë miqësore diskutuam për hallet dhe brengat e komunitetit të biznesit.
U zotuam se me forca të përbashkëta do tiu përgjigjemi nevojave të zejtarëve dhe afaristëve me qëllim të zbutjes së papunësisë dhe krijimit të mirëqenies.
Voto# AKR 149

Leave a Reply