Kastrati: PDK-ja do ta zgjidh problemin e shitësve ambulantiv

0
298

Gjatë mandatit tonë 4 vjeçar, në planprogramin tonë do të jenë edhe ndihmat që do u jepen shitësve ambulativ duke krijuar tregje levizëse dhe ambient të përshtatshëm për ta zhvilluar aktivitetin e tyre tregëtra, kështu ka deklaruar Shkelzen Kastrati, kandidat i PDK-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit.

Kastrati ka thënë se PDK-ja ka një plan të detalizuar për këtë kategori.

Postimi i plotë:

Në këtë kohë të vështirë, e sidomos tani që po hyjmë ngadalë në stinën e dimrit, shitësit ambulant janë ata të cilët e pësojnë më rëndë.
Duhet gjetur një zgjidhje për ta! E kur them zgjidhje, është fjala për sigurimin e kushteve më të mira që të bëjnë punën e tyre.
Gjatë mandatit tonë 4 vjeçar, në planprogramin tonë do të jenë edhe ndihmat që do u jepen shitësve ambulativ duke krijuar tregje levizëse dhe ambient të përshtatshëm për ta zhvilluar aktivitetin e tyre tregëtra.
Të punojmë për të mirën e përbashkët!
💪#BASHKPËRPRIZRENIN
👍#MeShaqen 177✅
👍#MeXenin11 ✅

Leave a Reply