​Tendencat e grimit vjeshtë-dimër 2022/2023

0
300

Tendencat e grimit të vjeshtë/dimrit 2022-2023 flasin vetë: në qendër të vëmendjes do të jenë jo vetëm tonet neutrale dhe të ngrohta si kafeja, terrakota dhe bronzi, por edhe ngjyrat e ndezura si fuchsia, blu dhe vjollcë.

Buzë të guximshme për ata që duan të guxojnë, grimi i syve në plan të parë dhe çehre të ndritshme dhe shumëngjyrëshe me skuqje me ngjyra të ndezura.

Leave a Reply