Tejeci: Do t’i rimbursojmë bizneset për shpenzimet në infrastrukturë, kanalizim, ujesjellës dhe rrymë

0
373

Kandidati i AKR-së për kryetar të Prizrenit, Afrim Tejeci, është zotuar se do t’i mbështesë bizneset në Prizren.

Tejeci gjatë vizitës që i ka bërë një biznesi në Prizren ka thënë se do t’i rimbursojnë bizneset lokale për shpenzimet në infrastrukturë, kanalizimë, ujësjellës dhe energji elektrike.

Njoftimi i plotë i AKR-së:

Dega e AKR-së bëri nje vizit në puntorin zejtare të familjes Gjurgjealo. Një familje kjo me tradit shumë vjeqare ku nga afër pamë prodhimin .Në programin e AKR-së rëndesi do i japim në përkrahjen e bizniseve e poashtu do i rimbursojm mjetet financiare qe janë shpenzuar për infrastruktur si ne kanalizim ujesjellës dhe rrymë.

AKR 149

Leave a Reply