Shikoni luftën mes ujqve dhe kuajve në Opojë (VIDEO)

0
844

Skena të rrella dhe të dhimbshme janë parë në Opojë.

Ujqit kanë sulmuar dy kuaj në një fushë.

Nuk dihet epilogu final nëse kuajt kanë shpëtuar nga ky sulm.

https://www.facebook.com/bjeshketsharr?ref=embed_video

Leave a Reply