Shembet dheu në rrugën Klinë-Gjakovë, pamje nga vendi i ngjarjes

0
140

Në rrugën Klinë-Gjakovë është shembur dheu, mëngjesin e sotëm.

Mediat lokale kanë publikuar pamje, ku shihet se si është shkatërruar rruga dhe se është e pakalueshme.

Nga Policia e Kosovës ende s’janë deklaruar për rastin.https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FKlinainfo1%2Fposts%2Fpfbid02yp7myXy4ZPnFZwRw8Vqn5iieQfuAog5XBSQbk3Krbiut4HjRPhHSeKnYiLEhF7Tml&show_text=true&width=500&is_preview=true

Leave a Reply