Riola Susuri rrëmben çmimin kryesor në “Ferizaj Pino Fest”

0
192

Është mbajtur edicioni i tretë i festivalit “Ferizaj Pino Fest” në qytetin e Ferizajt, me ç’rast kanë performuar artist nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut.

Në këtë festival ka marrë pjesë edhe pianistja e talentuar nga Prizreni, Riola Susuri, e cila është prezantuar me “Lirike pranverore” të kompozitorit Simon Gjoni, shkruan 04 Online.

Riola me perfomancën e saj ka arritur që ta rrëmbej çmimin kryesor të festivalit./04 Online

Leave a Reply