Si të shpëtojmë nga politikanët tanë hajnokrat?

0
44

Ndonëse edhe se u çliruam nga robria serbe një shekullore dhe krijuam shtetin tonë me shumë mund e sakrificë,ne anën tjetër nuk po mund të çlirohemi nga politikanët tanë hajnokrat.

Vërtetë neve ndër shekuj na kanë plaçkit e vjedh prej Buzantit,Turkut e Serbit por me e tmerrshme fatkeqsisht është hajnia e politikaneve tanë.Pasiqë resurset me të çmushme të shtetit e qytetarit po ja shesin të hujve dhe mbrapa tyre qëndrojnë hajnat tanë.

Kjo mendsi hajnokratesh të instaluar këto dy dekada e paketuar nën petkun e politikes është versul mbi qytetarin e shtetin sikurse ujqit grabitçar.
Ateherë pyetja është si do të shpëtojmë nga politikanët tanë hajnokrat?

Shkruan: Hysni GASHI

Leave a Reply