Pushteti në demokraci pranohet, por edhe dorzohet kur vjen momenti

0
47

Vetëm rrugaq e injorant me mendalitetin e komitit dhe stalinistit, si tipi i Albinit dhe soji i tij nuk e dorzojn pushtetin ashtu siq e kanë pranuar!

Sjellja edhe të kësaj “risie” në Kosovë si shumë “risi” tjera që i kanë inponuar, në fajlorin dhe veprimin politik e të cilat janë largë asaj që synon Kosova, trogon se sa është lënduar rënd demokracia e re në vendin tonë nga sekti politik (VV) misioni i të cilët po mbetet shumë i dyshimt…! Lufta e mbetjeve sllave dhe mentalitetit të tyre social-sovjetik duhet të luftohet në mënyrë permanente me qëllimin të demitizimit të atyre që me kauza të rrejshme kanë hipnotizuar një pjes të shoqëris e të cilët në mënyr të verbër ecin rrugës të cilën as vetë nuk e dijn se ku i nxjerr!

Shkruan: Zafir BERISHA

Leave a Reply