Mbyllja e kotë dhe shumë e vonshme

0
69

Ju që merrni vendime duhet ta dini mentalitetin tonë sepse po o i heqni njerëzit prej restoranteve por po i futni nga 30-40 vetë nëpër oda familjare!

bredhi

Po i largoni fëmijët nga shkolla për me u grumbullue nëpër rrugë.
Pastaj kur jeni infektue ju që bani thirrje për zbatim të masave si nuk mund të infektohen ata që i detyroni me i zbatue këto masa?!

Në kohën kur shumica e popullatës veq e ka kalue infektimin është jo logjike një mbyllje pa asnjë arsyetim e pa asnjë mbështetje.
Ka disa ditë që lakorja e rasteve të shtuara si pasojë e fushatës elektorale ka rënie prandaj ma merr mendja se tani mbyllja edhe është edhe e kotë, edhe e vonshme edhe e dëmshme.

Shkruan: Dani KOLUKAJ

Leave a Reply