Kthjellu o Kryeministër konjuktural, se e morët në qafë popullin!

0
155

Katastrofa e pandemise, po ndodh shkaku i njeriut tē gabuar, në vendin e gabuar, në kohë të gabuar dhe me liçencë jo valide profesionale!

Emërimi i Armend Zemajt, për ministër të shëndetësisë është taksativisht fyerje për intelektin kolektiv qytetar, por, dosido edhe për Partinë e (“akademikëve) e LDK-s!?

A s’gjeti Avdullah Hoti, ndonjē “akademik” tjetër e me ekspertizë më adekuate në këtë gjendje të jashtëzakonshme, i cili do na e mbante edhe mëtej rangimin e Kosovës në mesin e vendeve me shkallë më të ulët të infeksionit? Por, e emëroj këtë militant të padijshëm, jo kompetent dhe jo adekuat në këtë post?! E bëri këtē sigurisht, shkaku komandantit meritor Tahir Zemajt?

Kjo s’ka të bëjë asgjë me shtetndërtim, o Kryeministër konjuktural🧐!

Shkruan: Fadil MALOKU

Leave a Reply