Këto janë çmimet e derivateve të naftës për sot

0
1450

Ministria e Industrisë e Tregtisë ka publikuar tavanin e shitjeve të derivateve në vend.

Çmimi i litrës së naftit nuk ka ndryshuar dhe do të shitet në maksimum 1.57 euro-cent.

Çmimi i benzinës ka rënë për 1 cent dhe do të shitet 1.34 euro cent për litër.

Edhe çmimi i gazit do të jetë i njëjt, 75 cent për litër.

Leave a Reply