Trendet e rregullimit të flokëve për verën 2020

0
43

Nëse frizurat nuk janë të shpejta, të lehta dhe të papërshkueshme nga djersa, askush nuk i bënë ato.

Trendet e flokëve të verës që po i shohim këtë vit janë me të vërtetë praktike.

Disa nga trendet e rregullimit të flokëve për verën 2020, i gjeni më poshtë:

Prite verën me trup të pastër dhe të bukur, depilim i komplet trupit me 5 seanca në Face & Body Care

E SPONSORUARMËSO MË SHUMË

Leave a Reply