Ngjyrat ideale në manikyr për ju që keni lëkurë shumë të hapur

0
213

Të gjithë ne adhuruesit e bukurisë e dimë se nuanca e lëkurës sonë është çelësi për të zgjedhur ngjyrat e duhura për pamjen tonë të make-up-it.

Megjithatë, toni i lëkurës sonë është “udhërrëfyesi” edhe për zgjedhjen e manikyrit tonë. Në njëfarë mënyre, ne bëmë kërkimin tonë standard të bukurisë dhe zbuluam se cilat janë nuancat ideale për ne që kemi lëkurë shumë të hapur

E kuqe:

Nuancat e manaferrës dhe të kuqes në ngjyrën e verës me një nuancë blu janë ideale. Shmangni të kuqet me nuancë portokalli, pasi ato nuk nxjerrin në pah ngjyrën e lëkurës tuaj.

Kafe:

Ngjyra kafe mokë dhe llaqet më të errëta kafe/rozë janë gjithashtu lajkatare për tonet e lehta të lëkurës. Shmangni ngjyrën kafe jashtëzakonisht të hapur me nuanca të verdha pasi ato mund ta bëjnë lëkurën e lehtë të duket e zbehtë.

Rozë:

Trëndafilat duken fantastikë në tonalitete të lehta të lëkurës, megjithatë shmangni ngjyrat rozë të zbukuruara. Në vend të kësaj, shikoni për nuanca rozë më natyrale me nuanca blu. Së fundmi, për një pamje më diskrete, zgjidhni një nuancë rozë me pluhur , pasi do të funksionojë për mrekulli.

Leave a Reply