Megan Thee Stallion tregon flokët natyrale

0
97

Megan Thee Stallion mund të quhet lehtësisht mbretëresha e eksperimenteve.

Duke kaluar kohë në Instagramin e saj mund të gjeni pa fund ide inspiruese për ndryshimin e radhës.

Përveç se dëshiron të eksperimentoj sa më shumë, ajo është duke u munduar të rris sa më shumë flokët e saj natyral.

Kellon Deryck është parukieri me të cilin zakonisht Megan bashkëpunon, dhe së fundmi gjatë një vizite tek ai Megan zgjodhi të shfaq flokët e saj natyral.

Duke i bërë një video dredhave të saj, ajo thotë: “Kellon dhe unë do të shohim sa të shëndetshëm dhe të gjatë mund t’i bëjmë flokët”, para se t’u kërkonte ndjekësve të saj të ndanin ndonjë nga linjat e tyre të preferuara të kujdesit për flokët me të.https://www.instagram.com/p/CId0oG3lMzo/embed/captioned/?cr=1&v=13&wp=540&rd=https%3A%2F%2Ftelegrafi.com&rp=%2Fmegan-thee-stallion-tregon-floket-natyrale%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A3848.5450000000583%2C%22ls%22%3A2830.175000000054%2C%22le%22%3A3230.065000000195%7D


Flokët e saj siç shihet janë shumë të gjatë dhe duke marrë parasysh sasinë e eksperimenteve, gjendja është fantastike. 

Leave a Reply