Elshani: Bashkëpunimi i serbëve me Policinë në veri është rritur në dy vitet e fundit

0
74

Policia e Kosovës ka mbajtur disa takime me qytetaret në veriun e Kosovës. Në këto raste është vlerësuar se një bashkëpunim mes palëve mundëson një siguri më të mirë në komunitet.

Kjo vjen në ndihmë të policisë në parandalimin e krimit. Ky bashkëpunim është rritur dhe gjatë dy viteve të fundit, tha zëvendësdrejtori i policisë së Kosovës për veriun, Veton Elshani.

Elshani thekson se është rritur besueshmëria dhe si rezultat ka një bashkëpunim më të madh me popullatën, se sa kur serbët drejtonin policinë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here