Po pastrohet rruga nga Prizreni në drejtim të Suharekës

0

Kryetari i Komunës së Suharekës Bali Muharremaj, sot ka filluar ditën së bashku më punëtorët të cilët përkujdesen për ambientin e territorit të Komunës së Suharekës.


Muharremaj ka premtuar se do të pastrohet rruga në të dyja kahjet, Suharekë – Prizren.

“Ne jemi të vendosur dhe nuk ndalemi asnjëherë në qëllimin tonë të përbashkët, për komunën më të pastër”.
“Sërish kemi filluar nga “Pusi i Atit”, pra nga drejtimi i Prizrenit për Suharekë për të pastruar në dy anët e rrugës kryesore”. /04online.info