Këta janë deputetët e Kuvendit të Kosovës që kanë votuar “për” Gjykatën Speciale

0

Gjykata Speciale në Hagë ka filluar me intervistimin e ish Komandantëve të UÇK-së si të dyshuar për krime gjatë luftës me Serbinë.

Ju kujtojmë se për Gjykatën Speciale kanë votuar këta deputet në Parlamentin e Republikës së Kosovës.
“Nga radhët e PDK’së:

Kadri Veseli

Enver Hoxha

Elmi Reçica

Agim Veliu

Fadil Beka

Labinotë Demi-Murtezi

Sala Berisha-Shala

Bekim Haxhiu

Xhavit Haliti

Ramiz Kelmendi

Latif Gashi

Adem Grabovci

Azem Syla

Zenun Pajaziti

Agim Çeku

Naim Fetahu

Besim Beqaj

Nezir Çoçaj

Gëzim Kelmendi (Deputet i Pavarur)

Rrustem Mustafa

Mexhide Mjaku Topalli

Blerta Deliu-Kodra

Selvie Halimi

Margarita Kadriu-Ukelli (Deputete e Pavarur)

Xhevahire Izmaku

Luljeta Veselaj-Gutaj

Safete Hadërgjonaj

Shaip Muja (Deputet i Pavarur)

Hajdar Beqa

Salihe Mustafa

Nga radhët e LDK’së:

Vjosa Osmani

Teuta Rugova

Anton Quni

Ismet Beqiri

Nuredin Ibishaj

Arben Gashi

Sabri Hamiti

Armend Zemaj

Njomza Emini

Naser Osmani

Lirije Kajtazi

Hatim Baxhaku

Shpejtim Bulliqi

Muhamet Mustafa

Fatmir Rexhepi

Sadri Ferati

Ali Sadriu

Adem Salihaj

Blerim Graincaj

Agim Ademaj

Salih Morina

Alma Lama

Besa Gaxherri

Teuta Sahatqija

Doruntinë Maloku

Veton Berisha

Etem Arifi

Murat Hoxha

Agim Kikaj

Bardhyl Meta

Milazim Haliti

Sinavere Rysha

Blerim Shala (Deputet i Pavarur)

Melihate Tërmkolli

Partitë e tjera (Minoritetet)

Milena Milicevic

Bojan Mitic

Serdjan Popovic

Slavko Simic

Slobodan Petrovic

Sasa Milosavjlevic

Milka Vuletic

Jasmina Zivkovic

Jelena Bontic

Adem Hodza

Mufera Serbica-Sinik

Duda Balje

Danush Ademi

Kujtim Paçaku

Fikrim Damka

Cerim Bajrami

Nenad Rasic

Emilija Rexhepi”.
Gjithandej në Kosovë ka patur shumë reagime rreth ftesave dhe cilësimit të ish luftëtarëve si të dyshuar për krime lufte gjatë luftës së UÇK-së me Serbinë, ku kjo e fundit njihet për gjenocidë e shovenizëm të ushtruar në Kosovë./04online.info