Florim Kryeziu më i votuari në degën e PDK-së në Suharekë

0

Sot është mbajtur Kuvendi Zgjedhor në degën e PDK-së në Suharekë, me ç’rast edhe është zgjedhur Kryetari i ri.

Në një konkurencë shumë të fortë, Kryetar i degës së PDK-së në këtë qytet është zgjedhur Ramë Vataj, i cili ishte edhe në balotazh direkt me Florim Kryeziun.
Siç ka mësuar 04 Online, Kryeziu ka dalë më i votuari si delegatë në degën e PDK-së në Suharekë, ndërsa njihet si kontributdhënësi më i fuqishëm atje rreth organizimit, strukturimit dhe funksionalizimit të nëndegëve e vet degës.
Për më shumë ju sjellim edhe listën e delegatëve të votuar, e cila dëshmon se Kryeziu ishte më i votuari./04online.info