Tre të vdekurit në Duhël janë nga këto qytete të Kosovës

0

Tre të vdekur dhe dy të lënduar është bilanci i një aksidenti të sotëm në Duhël të Suharekës.

Dy viktima janë nga Prishtina, ndërsa një tjetër është nga Lipjani.

Në vendin e ngjarjes sapo ka dalur edhe kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj.