E virgjër je ti? Kështu i përgjigjet Lediana pyetjes së Mevlanit

0
139

Mevlani dhe Ledjana kanë bërë një takim prej 4 minutash në “Përputhen”, takim të cilin e kërkoi vetë Ledjana pasi mes tyre ka pasur distancim.

Ledjana theksoi se është shumë konfuze për çdo gjë që ka ndodhur gjatë kësaj periudhe.

Gjatë bisedës, Mevlani e pyeti Ledjanën nëse po ndihej në siklet pasi e pa që po i dridheshin duart dhe më pas e pyeti nëse është e virgjër kur Ledjana i përmendi eksperiencat. 

Mevlani: Po të dridhen duart shpirt?

Ledjana: Jo.

Mevlani: Më duket sikur po të dridhen.

Ledjana: Jam njeri me ndjenja e emocione.

Mevlani: Hera e parë në studio pas kaq muajsh që kam një goc përballë dhe nuk kam pikë emocioni. Vazhdo shpirt.

Ledjana: Çfarë ndjen për mua?

Mevlani: Ma trego ti mua të ta them unë ty.

Ledjana: Jo, ti do ma thuash.

Mevlani: Ta them javën tjetër. Jam shumë me nerva me ty po kur të kam përballë më ikin dhe nervat.

Ledjana: Dhe unë. Je personi që më intereson më shumë dhe nuk dua të nis njohje tjetër, ama jam konfuze me cdo gjë që ndodh, me cdo situatë. Duhet të kesh parasysh faktin se çfarë ke bërë më para.

Mevlani: Më fal, je e virgjër ti se nuk po marr vesh? Më fal për injorancën.

Ledjana: Do mendohem e ta them.

Teksa të dy ishin në takim, Antonela shkoi pranë Blerimit dhe nuk munguan prekjet e përqafimet mes tyre.

Leave a Reply