Ricky Martin kërkon kujdestarinë e përbashkët të dy fëmijëve të tij në divorcin nga Jwan Yosef

0
168

Sipas një raportimi, Ricky Martin po kërkon kujdestarinë e përbashkët të dy fëmijëve të tij me bashkëshortin Jwan Yosef.

Çifti njoftoi të enjten se i kanë dhënë fund marrëdhënies së tyre pas gjashtë vitesh martesë – por shtuan se ende janë të përkushtuar ndaj “rritjes së përbashkët” të fëmijëve të tyre.

Në kërkesën e divorcit të Martin të paraqitur të mërkurën, të siguruar nga People, këngëtari i “Livin’ La Vida Loca” kërkoi kujdestarinë e përbashkët të vajzës Lucia, 4 vjeçe, dhe djalit Renn, 3 vjeç.https://www.instagram.com/p/CuW0MiZr7Kn/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=540&rd=https%3A%2F%2Ftelegrafi.com&rp=%2Fricky-martin-kerkon-kujdestarine-e-perbashket-te-dy-femijeve-te-tij-ne-divorcin-nga-jwan-yosef%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A652.1999999284744%2C%22ls%22%3A123%2C%22le%22%3A529.2999999523163%7D

Martin, 51 vjeç, është gjithashtu babai i djemve binjakë 14-vjeçarë Matteo dhe Valentino, të cilët i mirëpriti përpara se të martohej me Yosef.

Martin renditi “ndryshimet e papajtueshme” si arsyen e divorcit nga Yosef.

Foto: Getty Images
Sipas dokumenteve, Martin do t’i paguajë gjithashtu mbështetje bashkëshortore Yosef si dhe tarifat e tij të avokatit.

Këngëtari duhet “akoma të përcaktojë natyrën dhe shtrirjen e plotë të aseteve dhe detyrimeve të pronave të veçanta të secilës palë” bazuar në paramartesën e tyre.

Foto: Instagram
Martin dhe Yosef përfunduan deklaratën e tyre: “Si gjithmonë, ju falënderojmë për gjithë dashurinë dhe mbështetjen që morëm gjatë gjithë martesës sonë”. /Telegrafi/

Jwan Yosef
Ricky Martin

Leave a Reply