Me ‘traktor’ hyn në restorant, dasma që po bën xhiron e rrjetit (VIDEO)

0
31

Kur mendon se asgjë nuk mund të të befasojë më, e shihni këtë dasmë dhe ndërroni mendje.

Kjo ka ndodhur në Ugrinovci të Serbisë, ku mungonte vetëm traktori dhe dasmoret mbi të.

Në të vërtetë, nëpër internet është shpërndarë video e kësaj dasme që tregon një grup njerëzish që janë të lumtur.

Djemtë dhe vajzat luajnë në tavolina dhe grupe, dhe pastaj një i ri paprimtas futet mes tyre me një traktor.

Vajzat gjithashtu u ngjitën në traktor, e në fund sollën edhe këngëtarin në timon.

Kur të shihni më poshtë videon e kësaj dasme serbe, mos gaboni që në të ardhmen të talleni me dasmat shqiptare.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvipaklips%2Fvideos%2F495131547708567%2F&show_text=false&width=560

Leave a Reply