Nuk deshi të bëhej synet, 5-vjeçari qëndron dy orë mbi çati. Habitet mjeku: Nuk kam parë kurrë…

0
387

Një 5-vjeçar nga Indonezia u ngjit në çatinë e klinikës mjekësore dhe refuzoi të zbriste nga ajo për 2 orë, pasi nuk deshi të behej synet.

Dr. Anik Sutari tha se kurrë nuk kishte parë ndonjë gjë të tillë gjatë gjithë viteve përvojë pune.

“Gjatë gjithë historisë time profesionale, nga 20 vjet që kam bërësynet me mijëra fëmijë, kjo është hera e parë që kam parë një fëmijë të hipë në majë të çatisë”, deklaroi Dr. Sutari.

Pas 2 orësh prindërit menduan të kontaktojnë personin e preferuar të djalit, mësuesin.

Mësuesi e bindi atë të zbriste dhe të behej synet.

Dr Sutari tha se djali nuk luftoi, qau apo u ankua përgjatë procedurës mjekësore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here