“Zona Park” bënë dezinfektimin e repartit të dializës (FOTO)

0
103

Të dielën në orët e mbrëmjes, (në orën 22 e 30) Zona Park me stafin e saj profesional, kanë bërë dezinfektimin e repartit të Dializës.

Ne repartin e Dializës janë dezinfektuar të gjitha hapësirat, e brendshme dhe të jashtme pasiqë ne këtë repart kanë qenë duke u trajtuar pacient ne Covid-19, duke e shëndërruar në një ambientë të sigurt për punë të stafit mjekësor dhe të pacientëve që kanë nevojë për shërbime në këtë repart.

Stafi i Zona Park, me preparat të certifikuar për luftimin e covid-19 ofron shërbime të sigurta dhe të suksesshme 100%.

Besimi i institucioneve shëndetësore për shërbimet e Zona Park për dezinfektim të hapësirave ku ofrohen shërbime shëndetësore janë dëshmi se aplikimi i shërbimeve tona do të thot mbrojtje nga infeksionet në shëndetin publik.

Leave a Reply