Vjosa Osmani shfaqet për herë të parë pas fitores së VV-së në zgjedhje

0
54

Vjosa Osmani ka bërë paraqitjen e parë pas fitores në zgjedhje të VV-së.

Ajo është shfaqur në një fotografi me Haxhi Avdylin dhe Faton Pecin.

Ish-deputeti i LDK-së ka shkruajtur se fitorja i dedikohet qytetarit, por se sipas tij kjo është një revoltë e qytetarit kundër një kaste sipas tij të papërgjegjshme politike.

Postimi i plotë i Avdylit:

Kjo fitore i dedikohet qytetarit. Kjo ka tejkaluar edhe partitë por i ngjan zgjimit qytetar. Kjo është revoltë e qytetarit kundër padrejtësive nga një kastë e papërgjegjshme politike. Ne do e lexojmë drejtë këtë përkrahje masive. Ne do veprojmë me urtësi, pa inate por me përgjegjësi të shtuar shtetërore. Na priftë e mbara për punë të mira për Kosovën. Faleminderit secilit prej jush që me votën tuaj po shkruani historinë.

Leave a Reply